efractieRassco Securitate SA ofera solutii pentru detectia si alarmarea intruziunii neautorizate. Tipul sistemului si arhitectura acestuia sunt alese in urma unei minutioase analize de risc si si in functie de specificitatea aplicatiei: cladiri de birouri, sedii bancare, magazine, fabrici, aeroporturi. Protectia se poate realiza pe mai multe nivele:
  • protectie perimetrala  exterioara, pentru sesizarea oricarei tentative de efractie a unui teritoriu (bariere in infrarosu, garduri electrice, senzori pentru garduri)
  • protectia interiorului unei cladiri, realizata cu detectori duali in infrarosu si microunde care beneficiaza de avantajele fiecarei tehnologii de protectie, detectori de vibratii geam spart, contacte magnetice, butoane de panica, pedale de panica
Beneficiile instalarii unui sistem antiefractie sunt multiple, cele mai importante fiind asigurarea unei securitati persoanelor dar si valorilor cu care este dotata o cladire si reducerea costurilor pe care le implica o echipa de paza si protectie. In proiecte complexe, acest sistem poate fi integrat sistemului de control acces si/sau sistemului de supraveghere video.